Skip Main Navigation
Amazing Facts - God's Message Is Our Mission!
   |  
Featured Storacle
Other materials in the Macedonian language
helper

Featured Storacle:

Пеплосани градови

Aврам знаел дека неговиот внук прави голема грешка кога Лот одлучил со своето семејство да се пресели во Содом. Градовите во Јорданската долина биле убави и раскошни, но исто така и многу расипани. „А жителите на Содом беа многу зли и грешни пред Господа.“ Битие 13:13. Конечно, Господ одлучил...
 
(916) 434-3880 | AF iTools | Employment | Site Map | Privacy Statement | Terms of Use     Copyright 2015 by Amazing Facts Inc.

Back To Top